|
انگور انگور میوهای است بهشتی که شامل ویتامینهای آ، ب، و ث میباشد هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است. امروزه در طب درمانهای طبیعی (نتروپت), از رژیمهای مختلف انگور استفاده میکنند. همچنین این میوه را برای درمان بیماریهای یبوست، عوارض رماتیسم، کمخونی و حتی پیشگیری از سرطان سودمند میدانند. |
|
انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده بدین گونه که اگر انگور را از صبح تا ظهر خالی میل کنید لاغر کننده است و اگر آن را همراه با غذا میل کنید چاق کننده است. توجه داشته باشید وقتی انگور میل میکنید پشت آن آب سرد ننوشید و یا میوههای خشک مانند برگه هلو و غیره را با انگور و آب میل نکنید، زیرا دچار دل درد میشوید. یکی از خواص انگور، صاف کننده و مولد خون بودن آن است. انگور قند خون را نیز تنظیم میکند. به علاوه انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است. البته افرادی که قند خون پایین دارند میتوانند از انگور بهره زیادی ببرند. بنابراین سعی کنید همیشه انگور داشته باشید و چند بار در روز از آن میل کنید. انگور یکی از میوههای ضد سرطان شناخته شده است و این به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی آن است. افرادی که در دوره نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومیبدن دارند و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها کم شده است، سعی کنند از انگور، هویچ، سیب و هلو، به مقدار زیادی استفاده کنند. البته این میوهها را با هم در آب میوهگیری ریخته و آب میوه حاصل شده را جرعه جرعه در طول روز بنوشند. خوب است بدانید انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک میکند و در کنترل فشارخون موثر است. انگور و سیب هر دو میوههای بهشتی هستند که افراد مبتلا به ناراحتیهای قلب و اعصاب میتوانند آب آن را نیز در طی روز بنوشند. انگور برای سلامتی قلب، ریه و کلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره بالای خون (نقرس) مناسب و سازگار است. این نکته را هم بدانید یبوست که عوارض آن بیاشتهایی، نفخ، سردرد، تشنگی مفرط و بدبویی دهان است با خوردن آب انگور تازه برطرف میشود. خود انگور در درمان یبوست و التهاب معده و روده ها و شیره انگور خاصیت ملین دارد.برگ آن مقوی و قابض و دم کرده آن مدر است . آبغوره اش در رفع اورام مخاط لثه و دهان و سرکه حاصله از تخمیر دانه انگور در تسکین خارش پوست و جلوگیری از خونریزی ها بکار میرود و دانه های خشک آن صفرا و بلغم را دفع و پی را محکم کرده خستگی را رفع و حالت انبساط بوجود میاورد در همه حال انگور و برگ و شیره و دانه های خشک شده و دانه های نارس (غوره ) و دانه تخمیر شده (سرکه ) مصرف غذائی دارند . | |
کشمش: کشمش تقویت کننده بدن است و اگر آن را مانند چای دم کنید و بنوشید، برای نرم کردن سینه و درد گلو مفید است. غوره: غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست. هم چنین اگر با سالاد میل شود برای لاغر کردن سودمند است. سعی کنید غوره خالی را نخورید چون روی معده اثر سوء میگذارد. |
|
همچنین خانمهای باردار از خوردن غوره زیاد خودداری کنند، چون غوره مدر است و امکان دارد موجب سقط جنین شود. |
از چرخ به هر گونه همیدار امید | وز گردش روزگار میلرز چو بید | |
گفتی که پس از سیاه رنگی نبود | پس موی سیاه من چرا گشت سفید |
| |||||||||||||||||||
|
||||||||
|
||||||||||||
|
http://www.epakgohar.250x.com/file/Main%20Plant%20Protection%20Sites.doc
سلام دوستان سایت بالا یک سایت جالب وکاربردی حاصل تلاش دکتر شهیدی به همراه همکارانشونه به صورت word تنظیم شده (وحید اگه می شه تو پیوندها قرارش بده)
مجموعه ای کوچک از مقالات دکتر شهیدی |
مطالعه اثرات ضدمخمری عصاره متانولی 50 نمونه از گیاهان مورد استفاده در طب سنتی ایران /, غلامحسین شهیدی | ||||||||||||
شهیدی، غلامحسین | ||||||||||||
خلاصه مقالات دوازدهمین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران،, تهران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، 1374. , 543 ص ،, ص 253.
|
استان تاریخی کرمان دارای مکان های متعدد با جاذبه زیاد گردشگری می باشد. برگزار کنندگان هفدهمین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی جهت بازدید از برخی از این مکان ها برای شرکت کنندگان محترم تسهیلاتی را فراهم خواهند آورد. علاوه بر این امکان بازدید از مجموعه دیدنی حمام گنجعلیخان و موزه مردم شناسی آن, موزه صنعتی ( محل نگهداری آثار هنری استاد علی اکبر صنعتی ), موزه دفاع مقدس ( ثمره کنگره بزرگداشت سرداران و هشت هزار شهید استان های کرمان و سیستان و بلوچستان ), موزه دیرینه شناسی ( واقع در مجموعه پارک انقلاب با فسیل های به قدمت چند صد میلیون سال ), موزه سکه (واقع در میدان گنجعلیخان) و موزه کتیبه های سنگی (واقع در گنبد جبلیه) در شهر کرمان وجود دارد.
|
|
| |
گنبد جبلیه در منتهی الیه شرقی کرمان بناشده از سنگ ومربوط به عهد سلجوقیان |
حمام گنجعلی خان اثری بدیع از استادمحمدسلطانی معمار یزدی با کاشیکاریهاوگچ بری های زیباست در بازار کرمان
| ||
ارگ تاریخی بم مربوط به قبل از اسلام و در ۱۸۰ کیلومتری کرمان (قبل از فاجعه زلزله اخیردر بم) |
باغ شاهزاده مربوط به اواخردوره قاجاریه و مجموعه ای متاثراز طرح کاخ ورسای پاریس در شش کیلومتری ماهان | ||
آرامگاه" شاه نعمت الله ولی " از آثار با شکوه و دیدنی واقع در شهر ماهان در چهل کیلومتری کرمان |
روستای سنگی میمند موازی وهمزاد تاریخ | ||
|
موزه دفاع مقدس ار نتایج کنگره بزرگداشت سرداران و هشت هزار شهید استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان. |
موزه صنعتی حاوی آثار زیبایی از نقاشیها و مجسمه سازی استاد علی اکبر صنعتی. |
| ||||||||||||||
|
مسجد جامع مربوط به قرن هفتم هجری شمسی |
موزه سکه در میدان گنجعلی خان که در آن تعداد زیادی از سکه های دولتی قدیم وجود دارد |
| ||||||||||||||
سوغات کرمان
|
روز پدر رو به همهیه همکلاسی های عزیز تبریک عرض میکنم
باباهامنتظرند
راستی این وبلاگ منه اگه بهش سر زدید خیلی جدیش نگیرید
سلام خدمت همکلاسی های عزیز
شرمنده دیر به نظراتتون پاسخ دادم یه خورده گرفتارم
اگه خدا بخواد کار آقای شهیدی رو
با کمک شما که سخت بهش نیاز دارم
شروع میکنم.فقط ممکنه یه کم طول بکشه
ارزش تغذیه ای خربزه
خربزه میوه ای شیرین، لذیذ و گواراست که انواع گوناگونی دارد و بهترین آن خربزه خراسان است.
رسول گرامی اسلام (ص) در بیان خواص خربزه فرموده اند: خربزه از زینت های زمین است، آب آن از رحمت الهی، و شیرینی آن از بهشت است. همچنین می فرمایند : خوردن خربزه پیش از غذا، بدن را می شوید و بیماری را از بدن ریشه کن می کند.
از امام علی علیه السلام نقل شده است خوردن خربزه، مثانه را پاک و سنگ مثانه را آب می کند و ادرار را افزایش می دهد.
ایشان می فرمایند : خربزه ده خاصیت دارد:
1- خوردنی است.
2- آشامیدنی است، چون آبدار است.
3- میوه است.
4- گل است ( زیرا بویی مطبوع دارد ).
5- شیرینی است ( زیرا دارای قند زیاد است ).
6- روده ها و معده را شستشو می دهد.
7- معده و روده را پاکیزه می کند.
8- سبزی است.
9- دوای درد است.
قسمت هایی از این میوه که در تغذیه و پزشکی استفاده می شود، عبارت اند از: گوشت، تخم و پوست میوه.
خواص درمانی خربزه
1- خربزه دارای ویتامین A است، از این رو در ترمیم و تجدید سلول های بدن نقش دارد.
2- خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماری های سنگ کلیه و مثانه مفید است؛ دراین بیماری ها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.
3- خربزه سرشار از ویتامین های A ، D وC و سلولز است.
4- خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز می شود.
5- اگر گوشت خربزه را له کنید و به صورت مرهم روی سوختگی های سطحی پوست بدن بگذارید، آن را معالجه خواهد کرد.
6- تخم خربزه برای سرفه حاد، درد سینه و حلق و تب های شدید مفید است.
7- خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده می شود.
8- مغز تخم خربزه ی بو داده طبیعت گرم دارد.
9- مغز تخم خربزه ی بو داده دارای خاصیت ادرار آور، نرم کننده و افزایش دهنده میل جنسی است.
10- خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کم خونی مفید است.
11- خربزه، رنگ چهره را روشن می کند و بیماری استسقاء ( احساس تشنگی دائمی ) را درمان می نماید.
13- خربزه به هضم غذا کمک می کند و رودل را برطرف می نماید.
14- خوردن 8 گرم دم کرده ی پوست خشک شده ی خربزه ، سنگ مثانه را دفع می کند.
احتیاط لازم در مصرف خربزه
1- مصرف زیاد خربزه باعث نفخ می شود، در نتیجه در ناحیه معده و روده ایجاد درد می نماید.
2- باید خربزه را بعد از غذا مصرف نمود، زیرا در غیر این صورت تولید اسهال و ورم روده می کند.
3- خوردن خربزه کال در کسانی که معده ضعیف دارند، تولید اسهال می کند. همچنین خلط را می افزاید و برای سینه درد و سرماخوردگی مضر است.